Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

13. 09. 2023. 15:54 >> 15:55

NAKON SERIJE LOŠIH REZULTATA

Ronaldo na udaru navijača: Zahtijevaju odlazak iz kluba

Navijači španskog drugoligaša Valjadolida, održali su protest na kome su zahtijevali da predsjednik tog kluba, legendarni brazilski fudbaler Ronaldo, podnese ostavku na tu funkciju.

Klub sa "Hoze Zorilje" je prethodne sezone ispao u Drugu ligu, gdje trenutno zauzimaju 18. poziciju i imaju samo četiri boda poslije pet odigranih kola. 

Zbog serije loših rezultata, grupa navijača je održala protest ispred stadiona, gdje su poručili Ronaldu da "pakuje kofere". 

Na transparentu je bila ispisana poruka: "Pet godina laži. Na ivici ponora. Dosta više!".

Ronaldo je postao većinski vlasnik Valjadolida u septembru 2018. godine, nakon što je kupio 51% kontrolnog udjela u klubu za 30 miliona evra. Tokom tog perioda uspio je da vrati klub u La Ligu, ali i da dva puta ispadne u niži rang.

U decembru 2021. godine Ronaldo je kupio kontrolni paket akcija u Kruzeiru, klubu u kojem je počeo igračku karijeru. On je do sada uložio preko 70 miliona dolara u klub, istučući da želi da vrati Kruzeiro tamo gdje zaslužuje da bude.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније