Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

28. 09. 2023. 14:08 >> 14:08

ŠANSA ZA NOVI TRANSFER

Lingard trenira sa Al Etifakom

Bivši fudbaler Mančester junajteda Džesi Lingard trenira sa saudijskim klubom Al Etifak.

Lingard je slobodan igrač nakon što mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Notingem Forestom imogao bi da bude jedan od mnogih fudbalera koji su ovog ljeta iz Premijer lige otišli u saudijsku ligu. Trener Al Etifaka je nekadašnji kapiten Liverpula Stiven Džerard, a iz tog engleskog kluba nedavno je došao i Džordan Henderson.

"Dugo ga gledam i znam koliko je talentovan. Džesi je trenutno bez kluba, nema ugovor i može da trenira gdje god želi. Došao je da trenira u našim objektima, sa našim igračima, da održi kondiciju. Džesi zna da ima priliku da nas uvjeri da dođe u klub", rekao je Džerard za emisiju FilMarma.

Brojni vrhunski igrači su ovog ljeta došli u saudijsku ligu, među kojima i Karim Benzema, Sadio Mane, Nejmar, Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić.

Lingard je prošao fudbalsku akademiju Mančester junajteda, koji je napustio prošle godine. Potpisao je jednogodišnji ugovor sa Forestom i otišao je iz kluba po isteku ugovora. Takođe, igrao je na pozajmici u Vest Hemu 2021. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније