Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

09. 10. 2023. 20:15 >> 20:15

PROPUŠTA DVIJE UTAKMICE

Saka zbog povrede "otpao" sa spiska, Sautgejt ne želi zamjenu

Napadač Arsenala, Bukajo Saka, propustiće zbog povrede mečeve reprezentacije u kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, prenio je večeras BBC.

FA je potvrdio da se Saka povukao nakon procjene engleskog medicinskog tima i da se neće pozivati dodatni igrač da ga zamijeni.

Saka je zbog povrede propustio i meč svoje ekipe u Premijer ligi protiv Mančester Sitija, koju je Arsenal u nedjelju dobio sa 1:0.

Engleska će 13. oktobra odigrati prijateljski meč protiv Australije, prije nego što će četiri dana kasnije igrati protiv Italije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Ovaj 22-godišnji napadač je za A tim Englese debitovao u oktobru 2020. godine i na 30 utakmica je postigao 11 golova i upisao sedam asistencija.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније