Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

04. 12. 2023. 11:47 >> 11:47

LA LIGA

Rakitić brani trenera Alonsa, čiju ostavku traže navijači

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić nezadovoljan je što je Sevilja u nedjelju osvojila samo bod u susretu s Viljarealom pred svojim navijačima, ali je javno podržao trenera Dijega Alonsa čiju ostavku traže navijači.

"Bod nije dovoljan. Bili smo bliži osvajanju tri boda, ali ovo je situacija u kojoj se često nalazimo", rekao je 35-godišnji Rakitić poslije remija 1:1, prenijela je agencija Hina.

Kike Salas je u 75. minutu pogodio za vođstvo Sevilje, ali je samo dva minuta kasnije Viljareal izjednačio golom Moralesa.

"Trudili smo se, borili, nismo se predavali... ekipa je pokazala želju. Još jednom hvala navijačima na podršci", rekao je Rakitić za televiziju Movistar.

Navijači su nezadovoljni jer ni novi trener Alonso nije uspio da preokrene loš ulazak u sezonu. Otkako je bivši selektor Urugvaja sio na klupu u oktobru, Sevilja je uspjela da pobjedi samo jednom u deset utakmica i to protiv niželigaša u kupu.

"Imamo maksimalno povjerenje u trenera. Fudbal je jednostavno okrutan jer smo napadali, teško došli do vođstva i odmah primili gol", rekao je Rakitić.

Priznao je da navijači ne zaslužuju ovakvu seriju loših rezultata koja je prikovala Sevilju na 15. mjesto među 20 klubova Primere i na posljednje mjesto u grupi Lige šampiona.

"Ali nismo bez energije, nismo spustili glavu, pa verujem da ćemo konačno doći do pobjede koju nam je preko potrebna", zaključio je Rakitić.

Sevilja, prošlogodišnji osvajač Lige Evropa, nalazi se posljednjih dana na udaru kritika navijača koji su prošlog mjeseca došli na trening da bi rekli igračima da nisu zadovoljni. U posljednjih pet utakmica upisali su tri poraza i dva remija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније