Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

26. 01. 2024. 17:07 >> 17:08

NAKON ODLASKA KLOPA

Alonso: Razmišljam o ovoj sezoni u Leverkuzenu, šta će biti poslije ne znam

Jedan od glavnih favorita za klupu Liverpula, Ćabi Alonso, kazao je da ne razmišlja trenutno o budućnosti.

Prije duela Bajer Leverkuzena i Borusije Menhegladbaha, glavno pitanje novinara na pres konferenciji španskom stručnjaku je bilo u vezi odlaska Jirgena Klopa i hoće li on na kraju sezone napustiti Leverkuzen.

"Prije svega ova vijest me je kao i sve navijače Liverpula šokirala. Imam samo riječi hvale i poštovanja prema Jirgenu i prije nego što je došao u Liverpul", kazao je Ćabi.

Onda se okrenuo o svojoj budućnosti.

"Isrkeno trenutno samo razmišljam o utakmici sa Mehengladbahom, i to je to. Razmišljam o svakoj utakmici koja slijedi i kraju sezone. Šta ide poslije toga, ne znam. Da budem isrketn ni ne razmišljam o svemu tome. To je sve što mogu da vam kažem na ovu temu", kazao je Alonso.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније