Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R. [ Beta ]

03. 02. 2024. 14:14 >> 14:14
Čitaj mi:

SERIJA A

Alegri: Derbi protiv Intera nije presudan za titulu

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je danas da predstojeći derbi protiv Intera "neće biti presudan" u borbi za titulu u Seriji A.

"Šampionat se ne završava u nedjelju, ima još mnogo mečeva poslije ovog. Ovaj meč neće biti odlučujući, samo će pobjedniku donijeti nova tri boda", rekao je Alegri na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Juventusa gostovaće sjutra ekipi Intera, u utakmici 23. kola Serije A. Inter je trenutno prvi na tabeli sa 54 boda, dok je Juventus drugi sa bodom manje, ali i utakmicom više.

Kao što je to činio od početka sezone, Alegri je ponovio da Inter smatra najjačim timom u šampionatu i favoritom za osvajanje titule.

On je takođe ponovio da je cilj Juventusa da prvenstvo završi među prve četiri ekipe i da se plasira u Ligu šampiona.

"Ovaj meč je korak, ali ima i drugih, moramo da osvojimo što je moguće više bodova kako bismo ostvarili naš cilj, a to je učešće u Ligi šampiona", rekao je Alegri, čiji tim ima 18 bodova više od trenutno petoplasirane Rome.

Za ovaj 251. "Derbi Italije" Alegri će na raspolaganju imati sve igrače, uključujući i Federika Kjezu i Adrijena Rabioa koji su zbog povreda propustili posljednje dvije utakmice.

I Alegrijev kolega sa klupe Intera Simone Inzagi isto razmišlja.

"To je veoma važan meč, nije odlučujući, ali je super važan. Biće to sjajan meč protiv sjajnog tima", rekao je Inzagi.

"Pritisak je isti za obje ekipe, potrudićemo se damo sve od sebe. Rezultat ne zavisi samo od nas, imaćemo ispred sebe protivnika koji će biti dobro pripremljen", dodao je trener Intera.

Utakmica je na programu sjutra od 20.45.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније