Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

06. 02. 2024. 11:34 >> 11:34
Čitaj mi:

OPORAVIO SE OD POVREDE

Mesi se nada da će igrati prijateljsku utakmicu u Tokiju

Fudbaler Intera iz Majamija Lionel Mesi rekao je danas da se osjeća mnogo bolje i da se nada da će igrati u prijateljskoj utakmici u Tokiju protiv Visel Kobea.

Mesi u nedjelju nije igrao za Majami u Hong Kongu u prijateljskoj utakmici protiv ekipe iz lokalne lige, što je najlutilo vlasti, organizatore i navijače, koji su tražili da im se vrati novac.

Takođe, utakmicu je zbog problema sa koljenom protipustio i Luis Suares.

Mesi, koji je rijetko pričao sa medijima otkako je u julu prešao u Inter, pojavio se na današnjoj konfereniji za novinare održanoj u luksuznom hotelu u Tokiju, najvjerovatnije pod pritiskom organizatora da se obrati uoči utakmice.

"Osjećam se veoma dobro u odnosu na prethodnih nekoliko dana. Zavisi kako će biti na treninzima, a da budem iskren, još ne znam da li ću moći da igram. Ali osjećam se mnogo bolje i zaista želim da igram", rekao je Mesi.

Argentinski fudbaler dodao je da nije mogao da igra u Hong Kongu zbog problema sa preponom.

"Nijesam imao sreće što nijesam mogao da igram u Hong Kongu. Nažalost, u fudbalu, razne stvari mogu da se dogode tokom utakmice, da se dogode povrede. Šteta je jer uvijek želim da učestvujem, želim da budem tamo, čak i više kada se radi o utakmicama u kojima putujemo daleko, gdje su ljudi uzbuđeni što će gledati naše mečeve", naveo je on.

"Nadam se da mogu da se vratim i odigram utakmicu u Hong Kongu. Šteta je što nijesam mogao da učestvujem", rekao je jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala.

Utakmica Intera i japanske ekipe Visel Kobe igra se u srijedu i posljednja je na turneji ekipe iz Majamija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније