Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

24. 02. 2024. 18:45 >> 18:50
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA

Fulam u 97. minutu šokirao Junajted na "Teatru snova"

 Fudbaleri Fulama pobijedili su danas na gostujućem terenu Mančester junajted 2:1, u utakmici 26. kola Premijer lige.

Fulam je poveo u 65. minutu golom Kalvina Basija, a izjednačio je Hari Megvajer u 88. minutu, nakon što je golman Bernd Leno odbranio šut Bruna Fernandesa. Sudija Majkl Oliver provjeravao je gol putem VAR tehnologije i ostao pri odluci da ga prizna.

Pobjedu londonskoj ekipi doneo je Aleks Ivobi u sedmom minutu nadoknade vremena poslije dobrog dodavanja Adame Trorea.

Fulam je ostvario devetu pobjedu u prvenstvu i 12. je na tabeli sa 32 boda. Junajted je pretrpio 10. poraz i šesti je sa 44 boda.

Aston Vila je na svom terenu u Birmingemu pobijedila Notingem Forest 4:2.

Domaći su poveli golom Olija Votkinsa u četvrtom minutu, a zatim je dvostruki strijelac bio Daglas Luis, u 29. i 39. minutu. Forest je poslije toga postigao dva gola, Musa Nijakate u petom minutu nadoknade prvog poluvremena i Morgan Gibs-Vajt u 48. minutu.

Konačan rezultat postavio je Leon Bejli golom u 61. minutu.

Aston Vila ima 16 pobjeda i 52 boda na četvrtom mjestu na tabeli. Forest poslije 14. poraza zauzima 16. mjesto sa 24 boda.

Fudbaleri Kristal Palasa pobijedili su kao domaćini Barnli 3:0.

Golove za Kristal Palas postigli su Kris Ričards u 68, Džordan Aju u 72. i Žan-Filip Mateta u 77. minutu iz jedanaesterca.

Barnli je od 35. minuta igrao sa desetoricom, pošto je Džoš Braunhil dobio crveni karton.

Kristal Palas je prekinuo niz od tri utakmice bez pobjede i 14. je na tabeli sa 28 bodova. Barnli je pretrpio 19. poraz i pretposlednji je sa 13 bodova.

Brajton je na svom terenu odigrao neriješeno 1:1 protiv Evertona.

Everton je poveo golom koji je Džared Brejtvejt postigao u 73. minutu, a bod domaćima obezbijedio je Luis Dank u petom minutu nadoknade vremena.

Brajton je utakmicu završio sa desetoricom igrača, nakon što je Bili Gilmor dobio crveni karton u 81. minutu.

Brajton zauzima sedmo mjesto na tabeli sa 39 bodova, a Everton je 17. sa 21 bodom, bodom više i utakmicom više od Lutona, koji je prvi u zoni ispadanja.

Kasnije igraju Bornmut - Mančester siti i Arsenal - Njukasl.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније