Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

29. 02. 2024. 20:45 >> 20:44
Čitaj mi:

ISMIJAVALI PORTUGALCA

Ten Hag: Fulam bi trebao da se izvini Fernandešu

Trener Mančester junajteda Erik Ten Hag izjavio je danas da bi Fulam trebao da se izvini njegovom fudbaleru Brunu Fernandešu zbog snimka koji je admin njihovog TikTok naloga objavio, a u kojem se ismijava fudbaler.

Na pomenutom snimku Fernandeš pada nakon šuta i ukazuje da je povrijeđen, što su mnogi navijači smatrali simuliranjem, a na Fulamovom TikTok nalogu je isti snimak objavljen uz opis: "Drago nam je da je OK", što je Ten Hag osudio, prenosi Skaj.

Fulam je u Mančesteru pobijedio u subotu Junajted 2:1 u utakmici 26. kola Premijer lige.

"Nisam znao za ovaj video. Ako su ovo uradili, rekao bih da to nije u redu. Apsolutno nije u redu. Nije u redu da klub daje takve izjave. Trebalo bi da se izvini zbog ovoga", rekao je Ten Hag.

Na utakmici FA kupa u srijedu štoper Notingem Foresta Felipe je uhvatio Fernandeša za vrat, a trener Junajteda smatra da bi sudije trebale da ga zaštite više u ovakvim situacijama.

"On je veoma strastven i kreativan igrač. On stvara najviše šansi u Premijer ligi. Vidite da ga protivnici ciljaju, posebno nakon duela sa Fulamom u subotu kada su ga protivnici više puta udarali, a arbitri su to vidjeli i nisu odreagovali. Onda osjećam da bi sudije trebalo više da ga zaštite", izjavio je Holanđanin.

Ten Hag je rekao da će Portugalac biti spreman za susret sa Mančester sitijem u nedjelju.

Fernandeš je ove sezone za Junajted postigao sedam golova i upisao osam asistencija u svim takmičenjima.

Derbi Mančestera u 27. kolu Premijer lige je na programu u nedjelju od 16.30, a aktuelni šampion Siti će biti domaćin.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније