Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

02. 04. 2024. 15:27 >> 15:27
Čitaj mi:

IDEALNA KOMBINACIJA

Maldini na korak od potpisa za Njukasl

Engleski premijerligaš Njukasl junajted ostaje na kraju sezone bez sportskog direktora budući da je Den Ešvort sve dogovrio sa Mančester junajtedom i do naredne godine će se preseliti na Old traford.

Kako prenose mediji sa Ostrva, "Svrake" na toj poziciji žele da vide italijansku fudbalsku legendu Paola Maldinija.

Ikona Milana je trenutno bez ugovora, a odbio je nekoliko ponuda iz Saudijske Arabije dajući do znanja da ga interesuju samo evropski klubovi.

Ironično ili ne, Njukasl koji se nalazi inače u saudijskom vlasništvu mogao bi upravo da bude destinacija za 55-godišnjeg Italijana.

Nakon ružnog raskida u Milanu gdje je ušao u direktan spor sa novom vlasničkom strukturom "crveno-crnih", odlazak u super-bogati Njukasl bi mogao da bude pravo mjesto za njega

Italijanski mediji prenose da Maldinija u Engleskoj cijene ne samo kao igračku veličinu, nego i njegov tihi ali kompetentni autoritativni pristup sportskog direktora, kakav je imao dok je tu funkciju obavljao u Milanu.

Maldini je zato prvi izbor Njukasla, a ukoliko dvije strane ne budu mogle da se dogovore, tim sa sjevera Engleske bi se okrenuo Portugalu, tačnije Rui Pedru iz Benfike ili Ugu Viani iz Sportinga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније