Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 04. 2024. 15:32 >> 15:31

POJAČANJE IZ SITIJA

Palmer golovima donio Čelsiju 14 bodova ove sezone u Premijer ligi

Napadač Čelsija Kol Palmer sa 16 pogodaka je direktno donio timu 14 poena U premijer ligi ove szone. On je sinoć het-trikom presudio Junajtedu 4:3, a dva gola postigao je u nadoknadi vremena.

Osim ta tri u sezoni je postigao gol protiv Arsenala (2:2), gol protiv Mančester sitija (4:4), dva puta je bio strijelac protiv Lutona (3:2), jednom protiv Fulama (1:0), Njukasla (3:2), odnosno Barnlija (2:2).

Svih osam puta je bio precizan sa "bijele" tačke.

"Luda utakmica. Kada sam postigao za 3:3 rekao sam "idemo po sve". Ludilo. Nisam znao šta da radim poslije trećeg gola, samo sam trčao okolo. Het-trik je het-trik, moj prvi u karijeri i zaista sam veoma srećan zbog toga", rekao je Palmer.

Otkrio je da im je menadžer Maurisio Poketino nakon izjednačenja 3:3 poručio da idu po pobjedu.

"Rekao nam je "dva minuta, hajde još". Uvijek nas tjera da idemo do maksimuma, išli smo na to i isplatilo nam se jer smo došli do velike pobjede. Veliki je zamah za nas, svi se dobro osjećamo zbog toga. Nadam se da možemo da nastavimo ovako", zaključio je Palmer koji je 200. fudbaler koji je upisao het-trik u Premijer ligi.

On je ljetos stigao iz Mančester sitija za 42,5 miliona funti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније