Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

09. 04. 2024. 21:32 >> 21:32
Čitaj mi:

BUDUĆNOST OŠTEĆENA ZA PENAL?

Sumnjiv detalj derbija CFL koji bi mogao da riješi šampionsku trku

Derbi Meridianbet 1. CFL lige između Dečića Admiralbet i Budućosti koji je završen 1:1 obilježio je na kraju sporan detalj.

Kapiten Tuzana Džonatan Drešaj startovao je u 94. minutu meča nad Petrom Grbićem u svom šesnaestercu i po opštem utisku je napravio penal. 

Uzalud su se bunili i fudbaleri Budućnosti i klupa Podgoričana, sudija Miloš Savović je odbio da pokaže na bijelu tačku.

Ukoliko do kraja prvenstva ostane ovakva bodovna razlika, ovaj detalj bi mogao i da odluči šampiona Crne Gore. 

Utakmica je na kraju završena 1:1, u utakmici u kojoj je bilo "vruće" i na terenu i na tribinama, na kraju remi koji produžava šampionsku trku, ali i ekipa Sutjeske postaje ligtiman takmičar za prvo mjesto, budući da su sada samo dva boda iza Budućnosti, pet iza Dečića,

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније