Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

12. 04. 2024. 15:40 >> 16:28

SPORAZUMNI RASKID UGOVORA

Rastali se Brnović i Petrovac

Nenad Brnović više nije trener Petrovca, saopšteno je iz kluba.

Kako navode, došlo je do sprazumnog raskida saradnje između dvije strane. Brnović je imao klauzulu u ugovoru da može da napusti klub u slučaju bolje ponude.

"Cilj je ispunjen, Petrovac ne brine za opstanak. Dugujem zahvalnost upravi i svim zaposlenima na korektonoj saradnju. Igračima i novom treneru želim puno sreće u nastavku prvenstva", rekao je Brnović u izjavi za klupski sajt.

Iz kluba su saopštili da će u narednim danima saopštiti ime novog trenera.

Petrovac je šesti sa 35 bodova, 10 više od Jedinstva i Mladosti koji se nalaze u zno baraža, do kraja je ostalo sedam kola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније