Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

13. 04. 2024. 14:12 >> 14:12
Čitaj mi:

"VELIKE EMOCIJE PREMA KLUBU I NAVIJAČIMA"

Bastoni: Želim da ostanem u Interu i postanem kapiten

Jedan od najboljih mladih odbrambenih fudbalera na svijetu i član Intera Alesandro Bastoni kazao je da bi želio da ostane na "Đuzepe Meaci".

Za mladog 24-godišnjeg štopera postoji veliko interesovanje od PSŽ-a, preko vodećih klubova Premijer lige i La Lige, međutim on je danas u razgovoru sa italijanske medije kazao da vidi sebe u Interu.

"Kad razmišljam o svojoj budućnosti vidim sebe i dalje u Interu. Emocije koje osjećam prema klubu su stvarno posebne, gledam naše navijače pred svaku utakmicu kako nas prate do stadiona, i to je budućnost koju želim", kazao je on, a prenosi Fabricio Romano.

Fudbaler koji je rođen u Kasalmađoreu (provincija Kremone, u okviru Lobmardije), a koji je prve fudbalske korake napravio u Atalanti, kazao je da bi volio da nosi i kapitensku traku.

"Kapiten Intera jednog dana. To je sve što želim", kazao je Bastoni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније