Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

17. 04. 2024. 16:28 >> 16:27
Čitaj mi:

PRED MEČ SA LIVERPULOM

Gasperini: Krećemo kao da je 0:0, najvažnija utakmica u istoriji

Trener Atalante Đan Pjero Gasperini kazao je da je meč sa Livepulom najvažniji u istoriji kluba. "Boginja" je u prvom meču bila ubjedljiva na "Enfildu" (3:0) i stigla na korak od plasmana u polufinale Lige Evrope. Gasperini i pored svega poručuje da ništa nije riješeno.

"Znamo da će biti teško. Oni će za nas uvijek biti taj tim, čak i pored pobjede koju smo upisali u prvom meču sjutra počinjemo od 0:0. Ne smijemo da mislimo o rezultatu iz prvog meča, to će za nas biti najvažnije“, rekao je Gasperini za Tuto Merkato.

Istakao je da će im biti potrebna partija kao na "Enfildu", da bi eliminisali Liverpul.

"Liverpul ima svoj identitet. Očekujem ih u najboljem mogućem izdanju, očekujem tim koji će doći da igra na sve i mislim da ćemo morati da odigramo odlično da bismo ostvarili željeni rezultat. Ali, radujemo se duelu sa kvalitetnim protivnikom pred našim navijačima“, kazao je Gasperini i dodao:

"Znamo da nam je ovo jedan od najvažnijih mečeva u istoriji, ako ne i najvažniji. Sve što se zna i kaže dan pred meč, sve to mora da se pokaže i na terenu kada dođe vrijeme. Prije nedjelju dana svakako nismo bili favoriti. Sada, sa ovim rezultatom imamo svoju šansu“.

Meč u Bergamu igra se sjutra sa početkom u 21 čas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније