Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ FSCG ]

18. 04. 2024. 14:11 >> 14:12
Čitaj mi:

produžena saradnja

Trebjesa uz Savez i u narednoj godini

Fudbalski savez Crne Gore produžio je sponzorski ugovor sa Pivarom „Trebjesa“, čime je nastavljena dugogodišnja saradnja FSCG i jedne od najvećih crnogorskih kompanija.

Sponzorski ugovor na period od godinu dana potpisali su predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i izvršna direktorica „Trebjese“ Sanja Ćalasan.

Predsjednik Savićević istakao je da saradnja pivare „Trebjesa“ i Fudbalskog saveza predstavlja izuzetan primjer društveno odgovornog ponašanja velikih kompanija.

"Raduje me što smo danas produžili saradnju sa pivarom „Trebjesa“, partnerom koji je uz Fudbalski savez Crne Gore više od deset godina. Pivara „Trebjesa“ i Nikšićko pivo predstavljaju izuzetan primjer odgovornog odnosa velikih kompanija prema fudbalu i sportu generalno. Njihov napor da kroz saradnju sa Fudbalskim savezom daju doprinos unaprijeđenju fudbalskog ambijenta za svaku je pohvalu i uvjeren sam da će i narednih godina nastaviti sa ulaganjem u crnogorski sport. Siguran sam da ćemo imati prilike da se, svi zajedno, radujemo uspjesima našeg nacionalnog tima", rekao je predsjednik Savićević.

Direktorica pivare, Sanja Ćalasan,  izrazila je zadovoljstvo nastavkom saradnje sa Fudbalskim savezom, uz uvjerenje da će „hrabri sokoli“ u narednom periodu prirediti mnogo povoda za slavlje.

"Tradicionalna povezanost fudbala sa pivom ogleda se i u saradnji Nikšićkog sa Fudbalskim savezom Crne Gore koja traje već deceniju i po. Zadovoljstvo nam je da budemo podrška crnogorskom sportu, posebno fudbalu i da zajedničkim snagama, kao jedan tim, izađemo na teren.  Najveće sportske, ali i tržišne utakmice dobijaju se srcem.  Uvjereni smo da naša reprezentacija ima kvalitet, srce i snagu za još mnogo uspjeha i mi im kroz dugogodišnje partnerstvo pružamo povjerenje i podršku. Ponosni smo što nas je Savez prepoznao kao snažnog partnera i sigurni da će biti mnogo povoda da „hrabri sokoli“ slave uz svoje omiljeno Nikšićko", izjavila je Sanja Ćalasan, izvršna direktorka Pivare“ Trebjesa“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније