Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

18. 04. 2024. 16:44 >> 16:43

IZVRŠNI DIREKTOR BAJERA

"Ukoliko neko ponudi 150 miliona, Virc može da ide"

Izvršni direktor Bajera Fernando Karo kazao je da će klub pustiti Florijana Virca da ode ovog ljeta, ukoliko stigne ponuda od 150 miliona eura.

"Farmaceuti" su minulog vikenda osvojili Bundesligu, prvi put u istoriji kluba, a imaju šansu da dođu do pehara i u Ligi Evrope.

Vircov doprinos je fenomenalan, postigao 17 golova i upisao 18 asistencija u ovoj sezoni i već sada postoji ogromno interesovanje za njega. Mediji prenose da je na meti Real Madrida, Mančester sitija, Liverpula…

"Imamo dva puta manji budžet od Dortmunda, pet puta od Bajerna. Nemamo tako moćne sponzore i jasno je da moramo da živimo od prodaje igrača. Virc je naš lider na terenu, međutim, sve ima svoju cijenu. Ako neko ponudi 150 miliona eura ili više, možemo da pričamo“, rekao je Karo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније