Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

18. 04. 2024. 21:44 >> 21:45
Čitaj mi:

LIGA KONFERENCIJA

Fiorentina se mučila, ali eliminisala Plzen, Martines odveo Vilu u polufinale

Fudbaleri Fiorentine teže od očekivanog su se plasirali u polufinale Lige konferencije. "Viola" je tak nakon produžetaka slomila otpor Viktorije Plzen 2:0. Među četiri najbolje ekipe je i Aston Vila, koja je eliminisala Lil nakon penala 4:3. Nakon 120 minuta bilo je 2:1 za Francuze, koji su tako poništili identičan poraz iz prvog meča u Birmingemu.

Za 90 minuta igre nije bilo golova na "Artemio Frankiju". Domaćin je propustio nekoliko velikih prilika, Kuame je pogodio i prečku, ali italijanski tim za to nije kažnjen. .

Već u drugom minutu prvog produžetka, Gonzales je pogodio sa 10-11 metara, nakon kornera i doveo domaćina u vođstvo.

Sudbinu gostiju zapečatio je Biragi, koji je u 108. minutu pogodio za konačnih 2:0.

Fiorentina će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Fenerbahče – Olimpijakos.

U Lilu je viđena prava drama. Domaćin je golovima Jazičija i Andrea vodili 2:0, ali je meč u produđetke odveo Keš golom tri minuta prije kraja,

U dodatnih 30 minuta nije bilo golova, pa su penali odlučili putnika u polufinale. Kod jedanaesteraca je zablistao golman Vile Emilijano Martines koji je odbranio dva penala i time presudio Lilu.

Vila će se za finale boriti sa pobjednikom dvomeča PAOK -Briž.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније