Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R. / Beta

28. 04. 2024. 12:46 >> 12:46
Čitaj mi:

NAKON MEČA SA ASTON VILOM

Poketino: VAR tehnologija šteti imidžu engleskog fudbala

Trener Čelsija Maurisio Poketino rekao je da upotreba VAR tehnologije šteti imidžu engleskog fudbala, nakon što je njegovoj ekipi poništen gol za pobjedu u nadoknadi protiv Aston Vile u Premijer ligi.

Čelsi je sinoć odigrao neriješeno 2:2 u Birmingemu protiv Aston Vile, a u petom minutu nadoknade poslije upotrebe VAR tehnologije poništen je pogodak Aksela Disasija zbog prekršaja tokom akcije.

Čelsi je gubio 0:2, a i u prvom poluvremenu poništen je pogodak toj ekipi, nakon što je utvrđeno da je Nikolas Džekson bio u ofsajdu.

"Svi koji su gledali utakmicu biće razočarani. Za dvije različite stvari sudija je rekao da su prekršaj i poništio je gol i tražio je potvrdu od VAR sistema. Sudija je nevjerovatan i smiješan. Teško je prihvatiti, ovakve stvari u polufinalu FA kupa (protiv Mančester sitija) prije dvije nedjelje, bilo je igranje rukom i nije dosuđen penal, a sudija to nije provjerio", rekao je Poketino za TNT Sports, prenio je Skaj.

"Ovo je bolno i šteti imidžu engleskog fudbala. Mislim da ni fudbaleri Aston Vile ni njihovi navijači ne razumiju zbog čega je gol poništen. Rekli su da je prekršaj, a ako pogledamo svaki takav duel kao faul, onda ne bismo završili utakmicu sa 11 igrača. Možemo da pričamo o igri ili o odluci - ona šteti fudbalu", dodao je trener londonske ekipe.

Čelsi je trenutno deveti na tabeli i bori se za izlazak u evropsko takmičenje sljedeće sezone.

"Miran sam i jedno to će pomoći. Nastup je bio veoma dobar, igrali smo dobro, a tačno je da smo u prvom poluvremenu lako primili golove. Igrati protiv Vile koja se bori za četvrto mjesto, zadovoljan sam ekipom, igrači su bili dobri. To smo očekivali i ovo je bila dobra prilika protiv dobre ekipe. Sada moramo dalje i biće naslova u medijima zbog poništenog gola", naveo je Poketino.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније