Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

01. 05. 2024. 00:28 >> 00:31

NAKON REMIJA

Anćeloti: Nedostajao nam je intezitet, Kros je odigrao maestralno

Četiri gola, dva penala, dosta uzbuđenja, pa je sigurno da je duel Bajerna i Reala opravdao očekivanja - na kraju 2:2.

Trener Reala, Karlo Anćeloti kazao je nakon utakmice u Minhenu da njegov tim nije imao dovoljno inteziteta u igri i smatra da se tu krije razlog dominacije Bajerna koji je imao više izglednijih prilika.

"U prvom poluvremenu smo morali da se branimo, ali nismo to radili onako kako sam želio i zamislio", rekao je Anćeloti odmah nakon utakmice i nastavio:

"U drugom poluvremenu smo išli malo jače i dalje prema golu, pritiskali smo protivnika, imao se neki bolji osjećaj, ali bili smo svjesni da nam nedostaje naš prepoznatljiv intezitet igre, nije ga bilo skoro nikako u ovoj utakmici."

Istakao je Anćeloti Tonija Krosa koji je bio asistent kod prvog gola Vinisijusa.

"Posjed smo diktirali prije svega zahvaljujući Krosu. Odigrao je maestralno i imamo povjerenje u njega. Tačnije, nije to bio klasičan posjed, ali nismo dozovljavali Bajernu da puno kontroliše loptu."

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније