Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

01. 05. 2024. 11:36 >> 11:41
Čitaj mi:

nojer nakon meča

Nojer: I dalje možemo da idemo na Vembli

Golman fudbalskog kluba Bajern iz Minhena Manuel Nojer rekao je da je njegov tim zaslužio da pobijedi Real Madrid u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona, ali je i istakao da je dobro što i dalje sve drže u svojim rukama.

"Voljeli bi da smo pobijedili. Gledajući utakmicu, zaslužili smo da napustimo teren kao pobjednici. Koncetrisaćemo se na revanš, jer pobjednik revanša ide u finale", rekao je Nojer.

Pred 75.000 navijača na Alijanc Areni, Bajern i Real Madrid su odigrali sinoć neriješeno 2:2, u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona.

Real je poveo u 24. minutu golom Vinisijusa Žuniora.
 Bajern je preokrenuo golovima Leroja Sanea u 53. i Harija Kejna u 57. minutu iz jedanaesterca. Konačan rezultat postavio je Vinisijus iz jedanaesterca, svojim drugim golom na utakmici, u 83. minutu.

"Dobro je što i dalje sve imamo u svojim rukama i što i dalje možemo da napravimo razliku i odemo na Vembli", rekao je Nojer.

Revanš meč je na programu 8. maja u Madridu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније