Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

01. 05. 2024. 23:04 >> 23:05

Kako je postignut samo jedan gol? Borusija za korak bliža finalu

Poslije spektakla na "Vestfalenu" s pravom se postavlja pitanje - kako je meč Borusije Dortmund i Pari Sen Žermena završeno samo sa jednim golom? "Milioneri" su u prvom meču polufinala slavili 1:0 golom Niklasa Filkruga u 36. minutu i ostali u igri za prvo finale nakon 11 godina, ali je nestvarno kako su se odbranili u 2. poluvremenu.

Tim Edina Terzića je u 1. poluvremenu zatvorio sve prilaze golu, a do zasluženog vođstva stigao je nakon pasa Nika Šleterbeka i sjajnog šuta napadača njemačke reprezentacije.

Marcel Zabicer je u finišu prvog dijela igre mogao da povisi na 2:0, ali je šutirao pravo u Đanluiđija Donarumu.

"Sveci" su u 48. minutu prvi put šutnuli u okvir gola (Bredli Barkola), a onda su se ređale šanse kao na traci - Kilijan Mbape i Ašraf Hakimi su u istom napadu pogodili stativu, potom su jedan od najboljih igrača svijeta i Fabijan Ruis promašili zicere, da bi im se "revanširao" Filkrug.

Dvije velike šanse protiv bivšeg kluba je propustio i Usman Dembele, da bi Markinjoš sjajnim klizećim startom onemogućio Julijana Branta da povisi na 2:0.

Revanš na "Parku prinčeva" je za šest dana. Pari Sen Žermen će pokušati da izbori drugo finale, nakon što je 2020. izgubio od Bajerna 1:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније