Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

03. 05. 2024. 12:04 >> 12:14

NAPADAČ DEČIĆA ZA RTCG

Matić: Želimo duplu krunu, čeka nas gust raspored

Borba za titulu u domaćem fudbalskom šampionatu ulazi i samu završnicu. Predstojećeg vikenda biće odigrani mečevi 33. kola. Lider, Dečić biće gost Rudaru koji se bori za opstanak. Jedan od najboljih pojedinaca u ekipi iz Tuzi, Bojan Matić kazao je za Portal RTCG da ih čeka nekoliko zahtjevnih utakmica.

"Važna utakmica, kako za nas, tako i za njih, pošto su oni u zoni ispadanja. I sigurno da će tražiti bodove protiv nas, ali opet nama je veoma bitno, iz razloga što je titla veoma blizu. Sjutra možemo biti još korak bliži, tako da očekujem pobjedu i idemo da uzmemo sva tri boda." kazao je Matić.

Dečič će već u srijedu igrati drugi meč u polufinalu Kupa Crne Gore protiv Jezera, u prvom okršaju nije bilo golova.

"Čeka nas gust raspored, igramo sjutra, pa u srijedu, pa opet u nedjelju protiv Jezera u prvenstvu. Idemo utakmicu po utakmicu, ali znamo da nam je veoma bitna utakmica u Kupu, želimo i to finale, tako da moramo biti spremni za sve. Jezero je dobroj formi sigurno neće biti lako. Posljednju utakmicu koju smo igrali u Beranama vidjelo se da je to sjajna ekipa, tvrda, prava što se kaže muška ekipa. Biće teško, ali daćemo sve od sebe i pokušati da pobijedimo. Imamo neke svoje ciljeve ka kojima težimo i u svakoj utakmici idemo na pobjedu." ističe Matić.

Ekipu iz Tuzi do kraja šampionata u prvenstvu čekaju nakon Kupa još tri utakmice - Jezero kući, Sutjeska u gostima i Arsenal kući.

"Dosta neugodni rivali do kraja. Poslije Jezera imamo Sutjesku koja je dobra ekipa, ali jednostavno kako bi uzeli titulu moramo da budemo najbolji u teškim utakmicama. Cilj je titula i daćemo sve od sebe kako bi došli do nje" dodao je Matić.

Matić je prošle sezone stigao iz Kruševca gdje je igrao za Napredak, ispostavilo se da je važan igrač u sezoni kada se Dečić bori za titulu u Crnoj Gori. Srpski internacionalac je postigao devet golova.

"Dajem golove, igram dobro, ekipa stoji za mene, daje mi podršku, imam dosta upotrebljivih lopti, zadovoljen sam i nadam se da ćemo tako i nastaviti." zaključio je Matić.

Parovi 33. kola

Subota

Rudar - Dečić 17.00

Arsenal - Budućnost 17.00

Jezero - Mladost DG 17.00

Jedinstvo - Mornar 17.00

Sutjeska - Petrovac 18.00

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније