Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

03. 05. 2024. 14:56 >> 15:19

NEMILE SCENE NA FUDBALSKIM TERENIMA

Policija sprema prekršajne prijave zbog incidenata u Podgorici, Tivtu i Kotoru

Prethodnih sedmica crnogorski fudbal je bio u centru pažnje javnosti zbog potpuno pogrešnih razloga jer su se dogodila tri velika incidenta u Tivtu, Kotoru i Podgorici.

Policija je prikupila sve snimke koji su joj bili dostupni i izjave aktera a uskoro se mogu očekivati i prekršajne prijave vinovnika incidenata. Najviše posla ima podgorička policija, jer se nakon utakmice Budućnost - Sutjeska dogodilo nekoliko slučajeva.

Navijači su prvo tražili od igrača Budućnosti da skinu dresove, što je dovelo do sukoba između saigrača i do sada neviđene scene na našim terenima, kada je golman "plavih" Đorđije Pavličić udario Igora Ivanovića.

Incident je nastavljen, jer su navijači sa sjeverne tribine prešli cijeli teren i uletjeli u svlačionicu gdje su dijelili "vaspitne mjere" igračima i lomili inventar. 

"U pitanju je veliki slučaj, treba dosta vremena da se svi dokazi pokupe. Kada sve to uradimo podnijećemo prekšajne prijave" rečeno je nezvanično Portalu RTCG iz policije.

Pod lupom policije je i tuča uprava Arsenala i Mornara u Tivtu, kao i napad navijača u Kotoru na fudbalere Koma, nakon utakmice sa Bokeljom.

S obzirom na to da nije bilo težih povreda, policija će najvjerovatnije podnijeti prekšajne prijave po Zakonu o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније