Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

04. 05. 2024. 20:41 >> 20:43

SERIJA A

Lacio dva puta vodio, na kraju osvojio bod

Monca i Lacio odigrali su neriješeno 2:2 u 35. kolu italijanske Serije A.

Rimljani, za koje je cijeli meč odigrao naš reprezentativac Adam Marušić ostali su na sedmom mjestu na tabeli sa 56 bodova.

Lacio je rano poveo. Igrao se 11. minut meča, kada je Kamada uputio udarac sa distance, golman domaćih De Gregorio je uz pomoć prečke uspio da odbije loptu, ali samo do Ćira Imobilea koji je taj ''odbitak'' sproveo u mrežu - 0:1.

Monca je nastavila sa napadima, pokušavala je da dođe bar do izjednačenja, a u 73. minutu je u tome i uspjela. Pesina je zahvatio loptu glavom, šutirao sa nekih sedam metara, golman Mandas je kratko odbio loptu koju je u mrežu zatim poslao Milan Đurić za 1:1.

Deset minuta kasnije Lacio je vratio prednost - Matijas Vesino je rutinski savladao Di Grigorija - 1:2.

Mogla je Monca do novog izjednačenja u 87. minutu kada je Pablo Mari sa dvadesetak metara poslao projektil pod prečku, ali je Mandas odlično reagovao i izbio loptu u korner.

Nisu se domaći mirili sa porazom, i dalje su napadali, a na ulasku u nadoknadu vremena bivši reprezentativac BiH Milan Đurić je još jednom savladao Mandasa za konačnih 2:2.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније