Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

06. 05. 2024. 17:12 >> 17:12

PRED MEČEVE ODLUKE

Union Berlin otpustio Bjelicu, Grote novi trener

Fudbalski klub Union Berlin otpustio je prvog trenera Nenada Bjelicu, ekipu će na meču protiv Kelna u subotu predvoditi Marko Grote, prenio je nemački klub na zvaničnom sajtu.

"Radujem se zadatku i uvjeren sam da ćemo uspjeti da izbjegnemo ispadanje. Poznajem dobro tim i znam da smo sposobni da izbjegnemo ispadanje ako udružimo snage", rekao je Grote, a prenio klub.

Union Berlin je dva kola prije kraja Bundeslige na 15. mjestu sa 30 bodova, jednim više od Majnca koji je na 16. mjestu i nalazi se u zoni ispadanja.

"U borbi za opstanak moramo da se oslonimo na snagu cijelog kluba. Vjerujemo Groteu i njegovom timu da će naše igrače vratiti na najviši nivo i učiniti da predstojeći mečevi budu uspješni", rekao je predsjednik sindikata Union Berlina Dirk Zingler.

Do kraja sezone Union Berlin će dočekati Keln i gostovati Frajburgu.

"Želeo bih da se zahvalim Nenadu Bjelici i trudu koji su uložili. Uspjeli su da stabilizuju tim u izuzetno teškoj situaciji", dodao je Zingler.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније