Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

07. 05. 2024. 16:58 >> 16:58

ČETIRI BODA

Odbijena žalba Notingem Foresta na oduzimanje bodova

Engleska fudbalska Premijer liga saopštila je da je odbijena žalba Notingem Foresta na oduzimanje četiri boda zbog kršenja pravila o profitu i održivosti.

Žalbeni odbor jednoglasno je potvrdio odluku nezavisne komisije iz marta, kojom su Notingem Forestu oduzeta četiri boda, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Komisija je utvrdila da su gubici kluba u sezoni 2022/2023 za 34,5 miliona funti premašili prag od 61 miliona funti.

Forest tako ostaje prvi iznad zone ispadanja, na 17. na tabeli Premijer lige sa 29 bodova, tri više od Lutona koji je prvi u zoni ispadanja dva kola prije kraja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније