Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 10. 2014. 09:29 >> 09:27

PORTUGAL OSLABLJEN

Koentrao propušta Francuze

Fudbalski reprezentativac Portugala Fabio Koentrao propustiće prijateljsku utakmicu protiv Francuske zbog povrede lijevog kolena.

U odsustvu defanzivca Real Madrida, novi portugalski selektor Fernando Santoš vjerovatno će pozvati igrača Malage Antuneša, koji će deveti put nastupiti za nacionalni tim.

Najbolji fudbaleri Portugala igraju u prijateljskom meču protiv Francuske u subotu, a tri dana kasnije dočekuju Dansku u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2016.

Portugalci su katastrofalno počeli kvalifikacije pošto su na domaćem terenu poraženi od Albanije (1:0). Pored Portugala, Danske i Albanije, u I grupi kvalifikacija za EP još su Srbija i Jermenija. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније