Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Sportska centrala ]

07. 10. 2014. 15:26 >> 15:24

FRANCUSKA, NEVRIJEME

Poplava uništila stadion Monpeljea

Stadion francuskog fudbalskog prvoligaša Monpeljea gotovo je uništen prošle noći, kada je bio pod udarom jakog nevremena praćenog poplavom.

 

Jug Francuske se već nekoliko dana bori sa poplavama, a voda je sada dospjela i do stadiona “Moson” koji je pretrpio ogromnu štetu. Prostorije unutar stadiona su u velikoj mjeri oštećene, dok je teren potpuno uništen i travnjak će morati da bude zamijenjen.

Visina vode na terenu bila je čak tri metra, ali je brzom reakcijom spriječena još veća šteta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније