Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92 ]

16. 11. 2014. 13:33 >> 13:30

RUNI PORUČIO

Nikad neću ostaviti Englesku!

Kapiten Engleske Vejn Runi rekao je da nema namjeru da napusti reprezentaciju u skorije vrijeme, a da je za to zaslužna njegova supruga Kolin.

 

Fudbaler Mančester Junajteda u subotu je postao najmlađi fudbaler koji je stigao do broja od 100 utakmica u dresu Engleske, u trijumfu nad Slovenijom sa 3:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016.

Proteklog ljeta, Stiven Džerard i Frenk Lampard su rekli zbogom ’Gordom albionu’, ali Runi ne planira da isto učini svojevoljno. 

„Mnogi igrači sa kojima sam igrao u posljednjih deset godina u reprezentaciju su se povukli. Pričao sam sa suprugom baš o tome, rekao sam joj da je ludo da se svi povlače. Kada dođete u određene godine, praktično se osjećate kao da to morate to da uradite da biste produžili svoju karijeru u klubu. Ali, ona mi je rekla: ’Karijere su kratke, imaćeš dovoljno slobodnog vremena da ga provedeš sa nama kada završiš sa fudbalom i žalićeš ako se povučeš iz reprezentacije. I pomislio sam da bi zaista bilo tako. Fudbal je ono što volim, isto kao i igranje za svoju zemlju. Mislim da nikada ne bih mogao da osvojim Englesku“, istakao je Runi. 

Runi je istakao da je svjestan da ako želi da nastavi da igra za reprezentaciju to će značiti da će morati da nađe inspiraciju u Rajanu Gigsu. 

„Oduvjek sam vjerovao da imam kvalitet da igram različite uloge. Volio bih da igram na Evropskom prvenstvu 2020. godine, na kojem će finale biti igrano na Vembliju. Naravno da žeim da igram na sljedećem Svjetskom prvenstvu, ali sve zavisi od selektora“, naglasio je Runi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније