Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 12. 2014. 18:30 >> 18:29

BUNDESLIGA

Novi kiks "milionera"

Fudbaleri Borusije Dortmund poraženi su 2:1 u Bremenu protiv Verdera u posljednjem kolu jesenjeg dijela Bundeslige.

Milioneri su već u 3. minutu utakmice primili gol preko Selke za vođstvo domaćeg tima. Na drugi gol se čekalo do 69. minuta kada je tim iz Bremena preko Bartelsa udvostručili vođstvo, na asistenciju strijelca prvog pogotka Selke.

Tim iz Dortmunda je do kraja susreta uspio samo da smanji rezultat preko Humelsa, na asistenciju Gundogana.

Augsburg je u jednom od derbija kola, na svom terenu sa 2:1 savladao Borusiju Menhengladbah. Gosti su vođstva došli sa bijele tačke preko Krusea već u 3. minutu. Međutim, Fuelner je izjednačio na 1:0 u 20. minutu, a pobjedu Augsburgu donio je Bobadilja, upravo nekadašnji fudbaler Borusije, pogotkom u 51. minutu meča.

U drugim mečevima posljednjeg jesenjeg kola, Šalke i Hamburg završili su bez golova, kao i fudbaleri Štutgarta i Paderborna, dok je duel između Bajer Leverkuzena i Ajntraht Frankfurta završen 1:1 golovima  Mejera sa bijele tačke u 36 minutu i Belarabija sedam minuta pred kraj meča.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније