Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Anadolija ]

18. 08. 2015. 13:43   >>  13:33

KADETI BIH

Postali zvijezde i u Litvaniji

Kadetski prvaci Evrope u košarci, reprezentativci Bosne i Hercegovine, postali su velike zvijezde u Litvaniji, napisao je direktoru Arhiva Federacije BiH Adamiru Jerkoviću, direktor Litvanskog arhiva Ramojus Kraujelis.

Na konstataciju Adamira Jerkovića da je košarkaška utakmica kadetskih reprezentacija Litvanije i Bosne i Hercegovine produbila prijateljstvo bosanskohercegovačkog i litvanskog naroda, Kraujelis piše da "iskreno čestita bosanskohercegovačkoj kadetskoj košarkaškoj reprezentaciji. Vjerovatno znate da je košarka sport broj jedan u Litvaniji i danas je objavljeno mnoštvo članaka o izvanrednoj igri Džanana Muse“,navodi se u saopštenju za javnost Arhiva Federacije u kome citiraju pismo koje im je uputio Kraujelis.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније