Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

10. 12. 2019. 16:30 >> 16:25

KVALIFIKACIJE ZA EP

Mladi košarkaši sa Turskom, Francuskom i Portugalom

Mlada košarkaška reprezentacija Crne Gore na Evropskom prvenstvu igraće u grupi A sa Turskom, Francuskom i Portugalom, odlučeno je danas žrijebom.

Šampionat ćer biti odigran u litvanskoj Klaipedi od 11. do 19. jula.

Reprezentacija igrača do 18 godina će igrati A diviziju., na šampionatu u turskoj Bursi, sa Grčkom, Španijom i Rusijom u C grupi.

Reprezentacija igrača do 16 godina šansu za povratak u A diviziju tražiće u bugarskoj Sofiji.

B prvenstvo Evrope biće odigrano od 13. do 22. avgusta, a kadetska reprezentacija Crne Gore nastupiće u grupi D sa Gruzijom, Ukrajinom, Slovačkom, Kiprom i Rumunijom.

Evropsko prvenstvo B divizije očekuje i košarkašice do 16 godina.

Domaćin šampionata je Sarajevo, crnogorske košarkašice igraće u grupi D sa Holandijom, Bosnom i Hercegovinom, Turskom, Velikom Britanijom i Austrijom.

Šampionat je na programu od 17. do 26. jula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније