Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta, objavila B.B. ]

16. 02. 2020. 13:52 >> 13:59

ODLUKA NBA LIGE

Nagrada za najkorisnijeg igrača nosiće ime Kobi Brajanta

Nagrada za najkorisnijeg igrača (MVP) ol star utakmice NBA lige od ove godine nosiće ime legende Los Anđeles Lejkersa Kobija Brajanta.

Brajant, učesnik u 18 ol star utakmica, poginuo je prošlog mjeseca u padu helikoptera u Kaliforniji, sa ćerkom i još sedmoro putnika.

Komesar NBA lige Adam Silver rekao je da je Brajantova smrt neizreciva i da liga želi da mu oda počast, navodi se na sajtu lige.

Prvi put MVP nagrada Kobi Brajant biće dodijeljena u noći između nedjelje i ponedjeljka, po završetku ol star utakmice Tim Janis-Tim Lebron, u Čikagu.

Brajant je četiri puta bio MVP ol star utakmice, 2002, 2007, 2009. i 2011. godine.

Tokom noći održana su takmičenja na ol staru u "zakucavanju" i šutiranju "trojki", u kojima su pobijedili košarkaš Majamija Derik Džons i igrač Sakramenta Badi Hild.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније