Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

17. 04. 2020. 09:37 >> 09:35

IZ DOKUMENTARCA

Džordanov prvi susret s drogiranim saigračima

Jedan od najboljih košarkaš svih vremena Majkl Džordan u dokumentarcu o njemu otkrio je kakav je početak imao u NBA ligi.

Dokumentarac "Posljednji ples", od 10 epizoda, premijerno će biti prikazan u nedjelju.

Ipak, već sada su otkriveni neki detalji sa početka Džordanove karijere u Čikago Bulsima 1984. godine.

"Momci su radili stvari koje ja nikada ranije nisam vidio. Sjećam se predsezone u Peoriji (država Ilinois prim. aut) i u hotelu sam tražio saigrače. Kucam na vrata i čujem kako neko govori 'Ššššš, neko je ispred'... Javim se da sam ja i oni odgovaraju 'Ahh, to je samo novajlija, nema brige'. Otvaram vrata, skoro cijeli tim je tu i vidio sam linije kokaina, mnogo dima od marihuane i puno žena", rekao je Džordan u svom dokumentarcu.

Tada 21-godišnji Džordan bio je frapiran.

"Kada sam vidio sve to reagovao sam 'Vidi čovječe, izlazim'. Sve o čemu sam razmišljao bilo je šta bi bilo da racija sada uđe. Jednako bih bio kriv kao i svi drugi u toj sobi. I od tada sam se osamio", priznao je popularni MJ.

To će biti jedna od mnogih interesantnih priča u dokumentarcu, među kojima i ona o Džordanovoj zavisnosti na kockanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније