Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 10. 2020. 14:57 >> 15:22

MIJOVIĆ UOČI PARIZA

"Svaka utakmica u Evropi ima težinu"

Svaka utakmica u Evropi ima težinu, takva će biti i ova protiv Metropolitansa, kazao je trener Budućnosti Voli Petar Mijović.

Košarkaši Budućnost Volija igraju sjutra u Parizu protiv Metropolitansa u utakmici 2. kola grupe B Evrokupa.

"Idemo timu koji je složen za vrh francuske košarke, sa kvalitetnim domaćim igračima i strancima, sa iskusnim i dobrim trenerom. To je ekipa i sa talentom i atleticizmom, što je pokazala i na startu Evrokupa, kada su odigrali tvrd meč sa Unikahom”, rekao je Mijović.

"Moraćemo da odgovorimo na njihovu agresivnost i fizički stil igre. Oni igraju dobro, ali i mi smo u dobrom raspoloženju. U svakom slučaju čeka nas veoma težak meč", zaključio je Ivanović.



Utakmica počinje u 20 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније