Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta

30. 10. 2020. 20:19   >>  20:22

"CRVENO-BIJELI" PALI U ZAVRŠNICI

Himki preko Zvezde do prve pobjede

Košarkaši Crvne zvezde izgubili su večeras u gostima od Himkija sa 77:83 (22:19, 18:25, 17:14, 20:25), u utakmici šestog kola Evrolige.

Zvezda poslije pet odigranih mečeva ima skor od dvije pobjede i tri poraza, dok je Himki upisao prvi trijumf od početka sezone.

Najefikasniji u redovima Zvezde bio je Džordan Lojd sa 18 poena, Džoni O'Brajant je dodao 14, dok je Kori Volden postigao 11 poena.

Himki je do pobjede vodio Erik Mekolum sa 23 poena, Aleksej Šved je ubacio 15, a Miki Džordan 11 poena.

Himki je na početku meča poveo sa 8:1, ali je Zvezda nakon trojki Voldena i Lazića preokrenula na 14:13. Crveno-bijeli su zadržali prednost do kraja prve četvrtine i prvi odmor otišli su sa tri poena prednosti - 22:19.

U nastavku je viđena rezultatska "klakcalica". Nijedan tim nije uspio da se odlijepi i povede sa više od pet poena razlike sve do dva i po minuta prije kraja meča kada je Himki nakon dvije vezane trojke Mekoluma stigao do velikih 11 poena prednosti (77:66) i sačuvao je tu prednost do kraja.

Košarkaši Crvene zvezde će u narednom kolu gostovati Bajernu u Minhenu, dok će Himki u goste Fenerbahčeu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније