Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 12. 2020. 08:49 >> 08:54

RADOVIĆ OPTIMISTIČAN

"Plave" će opravdati ulogu favorita u Banovićima

Košarkašice Budućnost Bemaxa otputovale su u Banoviće, gdje će sjutra od 19.15 sati gostovati šampionu Bosne i Hercegovine u okviru 7. kola WABA lige. Trener Vladan Radović kazao je da očekuje da “plave”opravdaju ulogu favorita.

Podgoričanke su u dosadašnjem dijelu ostvarile tri pobjede i poraz, dok su Banovići upisali tri poraza u isto toliko mečeva.

 ,,Plave” nakon prvog poraza u Bugarskoj od Montane, nastojaće sjutra da naprave reakciju i vrate se na pobjednički put.

 “Igramo protiv ekipe Banovića, koja je ove godine podmladila sastav, ali imaju i nekoliko iskusnih i kvalitetnih igračica, kao što su Marković, Ikanović, Zeljković, Prokić, i posljednje pojačanje Tompson, koja će, vjerujem imati jak uticaj na njihovu igru. Mi ćemo, kao što konstantno napominjemo i  insistiramo, fokusirati se na našu igru i na zahtjeve i zadatke koje svaka od mojih djevojka ima. Ukoliko taj dio ispoštujemo, siguran sam da ćemo i opravdati ulogu favorita. Kao opomena može da nam posluži prvo poluvrijeme naše proslogodišnje utakmice u Banovićima, kada nijesmo bili intezitetom igre na nivou koji je potreban i koji mora da nas odlikuje”, rekao je trener Podgoričanki Vladan  Radović.

 Sa dosta optimizma već četvrto gostovanje ove sezone očekuje Mina Đorđević, centar ,,plavih”.

 “Očekuje nas gostovanje ekipi Banovića, koja ima nekoliko iskusnih igračica od minule sezone, koje su stub ekipe, a uz to doveli su novu igračicu na poziciji 1, koja će im mnogo značiti kako u fazi odbrane, tako i u napadu. Ali, mi moramo da se fokusiramo na nas i daćemo sve od sebe da dođemo do pobjede”, naglasila je Đorđević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније