Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ RTCG Portal ]

17. 08. 2021. 15:03   >>  15:09

BAROVIĆ

Najbitniji odnos u timu, nijesmo padali ni na -14

Utakmica protiv Islanda pokazala je da će uvijek pobijediti tim koji ima dobar odnos, kazao je crnogorski košarkaški repretentativac Filip Barović. On je istakao da nijesu "padali" ni kada su gubili 14, ni 10. Na početku posljednje četvrtine su se, kako navodi, skupili, igrali i dobili jednu lijepu nagradu pobjedničkim košem u posljednjoj sekundi.

"Bilo je dosta grešaka u posljednjoj utakmici, ali smo na kraju uspjeli da pobijedimo. Ukupno sa tri pobjede smo zadovoljni jer smo ostvarili cilj i plasirali se u kvalifiacije", kazao je Barović.

Naveo je da mu je drago što je vidio neke mlađe momke.

" Drobnjaka znam iz tima, znam da je dobar igrač, ali to tek treba da pokaže. Isto tako sam zadovoljan što sam imao priliku da vidim i Kljajića, Đurišića i ostale mlađe. Dobro je što su oni ušli u sistem reprezentacije, nastaviće dalje, velika stvar za crnogorsku košarku što ćemo se boriti se za Svjetsko prvenstvo", kazao je Barović.

Dino Radončić je istakao da je turnir bio težak.

"Vidjeli ste i protiv Danske koliko smo se mučili da pobijedimo Island, gubili smo i 14 razlike. Vidjeli ste da su dobra ekipa, da igraju kvalitetno i mislim da smo odradili dobar posao na kraju. Sad se spremamo za tu posljednju utakmicu, važno je da svi ostanemo zdravi, da odemo u klubove i da se vratimo u novembar."

"Pogotovo kad pobijediš na ovakav način mislim da to pravi bolju atmosferu i ujedinjuje grupu, jako sam srećan što je tako, jer tada puno lakše za rad i napredak", dodaje Radončić.

Ističe da su obje ekipe bile teške i da su "dosta patili" da bih pobijedili.

"Mi nemamo imperativ, očekujem da košarkaši koji su manje igrali i mi mlađi dodamo gas, bićemo spremni, idemo da dobijemo, voljeli bi da odemo sa 4-0 na sezonu sa klubom, to što smo prošli ne bi trebalo da nas opusti, već želimo novu pobjedu. Mislim da poslije dobre sezone najzad se osjećam jako dobro, osjećam da mogu puno da pomognem, da je ovo samo početak moje reprezentativne karijere, želim da igram još jako puno godina, volim da igram za reprezentaciju i nadam se da ću uvijek moći da pružam ovakve partije, jer stvarno jako radim i žrtvujem se za to", zaključuje Radončić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније