Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ Beta ]

25. 10. 2021. 16:17 >> 16:17

KS SRBIJE SAOPŠTIO

Pešić izašao iz bolnice i vratio se na posao

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izašao je iz bolnice, dobro se osjeća i vratio se na posao, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kako se navodi na sajtu Saveza, selektor je napustio Klinički centar Srbije, osjeća se dobro i odmah se vratio redovnim reprezentativnim obavezama.

"U svakom slučaju sam bolje nego kada sam otišao u bolnicu, na vrijeme smo reagovali. Zahvaljujem, prije svega, profesoru doktoru Vladimiru Đorđeviću, koji me je na intervenciju profesora doktora Dragana Radovanovića vrlo srdačno primio. Nakon dva dana već sam se osjećao dobro, ali sam morao da ostanem u bolnici šest, sedam dana i poštujem protokol oko primanja terapije", rekao je Pešić.

Pešić je zahvalio cijelom osoblju koje je bilo, kako je rekao, ne samo profesionalno, već i vrlo srdačno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније