Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 11. 2021. 23:02 >> 23:04

OLIMPIJAKOS SLAVIO U MILANU

Asvel nakon drame srušio Mitrovićev Monako, Barsa sigurna

Košarkaši Asvela pobijedili su večeras na gostujućem terenu Monako sa 85:84, u utakmici 12. kola Evrolige.

Pobjedu Asvelu donio je Vilijam Hauard, "trojkom" u posljednjim trenucima utakmice. On je meč završio sa 23 poena, 10 skokova, tri ukradene lopte i dvije asistencije. Šarl Kaudi dodao je 15 poena, a Džejms Gist 13 poena i tri skoka.

U ekipi Monaka našeg Zvezdana Mitrovića najefikasniji je bio Paris Li sa 20 poena, Majk Džejms postigao je 18, a Alfa Dijalo 15 poena.

Asvel je prekinuo niz od tri poraza i ima skor od sedam pobjeda i sedam poraza na osmom mjestu na tabeli. Monako je 11. skorom 5/7.

U sljedećem kolu Asvel će 2. decembra igrati u Minhenu protiv Bajerna, a Monako u Istanbulu protiv Fenerbahčea.

Košarkaši Barselone pobijedili su večeras na svom terenu Žalgiris sa 96:73.

U ekipi Barselone najefikasniji je bio Rokas Jokubaitis sa 15 poena i sedam asistencija, a Pjer Oriola postigao je 13 poena, uz devet skokova i pet asistencija.

Nikola Mirotić u pobjedi je učestvovao sa 11 poena.

U timu iz Litvanije Taj Vebster bio je najefikasniji sa 13 poena, a Marek Blaževič dodao je 10. Zoran Dragić ubacio je devet poena, kao i Mantas Kalnietis i Tajler Kavano.

Barselona je prva na tabeli sa 10 pobjeda i dva poraza, a Žalgiris je na posljednjem 18. mjestu sa dvije pobjede i 10 poraza.

U sljedećem kolu Žalgiris će 2. decembra u Kaunasu dočekati Baskoniju, a Barselona će dan kasnije u Istanbulu igrati protiv Efesa.

Košarkaši Olimpijakosa pobijedili su na gostujućem terenu Milano sa 93:72.

Grčku ekipu predvodio je Janulis Larencakis sa 18 poena. Tajler Dorsi u pobjedi je učestvovao sa 14 poena i četiri asistencije, a Saša Vezenkov sa 12 poena i pet skokova.

U timu iz Milana najefikasniji je bio Šavon Šilds sa 26 poena, pet skokova i tri asistencije. Luiđi Datome dodao je 12 poena.

Olimpijakos i Milano zauzimaju treće i četvrto mjesto na tabeli sa po osam pobjeda i četiri poraza.

U sljedećem kolu Olimpijakos će 3. decembra u Kazanju igrati protiv Uniksa, a Milano u Berlinu protiv Albe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније