Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

O.Z.

30. 11. 2021. 12:52   >>  12:52

PONOVO DIO NACIONALNOG TIMA

Goran Jeretin tim menadžer reprezentacije

Goran Jeretin je novi tim menadžer muške seniorske reprezentacije Crne Gore.

Proslavljeni košarkaš na toj funkciji će naslijediti aktuelnog predsjednika Košarkaškog saveza Crne Gore Nikolu Pekovića.

Jeretin je rođen 17. septembra 1979. i imao je izuzetno bogatu igračku karijeru. Igrao je u 11 zemalja, nastupao je za Ibon, Lovćen, Crvenu Zvezdu, Dinamo Sankt Peterburg, Budućnost, Makabi Tel Aviv, Albu, Kijev, Limasol, Turk Telekom, Lokomotivu Kubanj, Litvos Ritas, Artland Dragonse, Olimpiju i AEK Larnaku.

Jeretin je četiri godine bio standardni reprezentativac Crne Gore, od njenog osnivanja, a bio je član tima koji je prvi put igrao na Eurobasketu - 2011.

"Drago mi je što sam ponovo dio nacionalnog tima. Odmah sam prihvatio poziv iz Košarkaškog saveza Crne Gore. Nakon završetka igračke karijere bio sam na sličnim pozicijama, trudio se da pomognem igračima i ekipi i vjerujem da ću to sa uspjehom raditi i kao dio naše seniorske košarkaške reprezentacije", poručio je Jeretin, prenosi internet stranica Košarkaškog saveza Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније