Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 01. 2022. 17:50   >>  17:51

PARTIZAN DOBAR TEST ZA "STUDENTE"

Žakelj: Jedna od lakših utakmica

Košarkaši SC Derbija igraće sjutra u Podgorici protiv beogradskog Partizana utakmicu 15. kola AdmiralBet ABA lige. Trener "studenata" Andrej Žakelj kazao je da je ovaj meč za njegov tim u psihološkom smislu najlakši.

"Dočekujemo ekipu koja je u srijedu sjajnom partijom dobila Trento i koja cijele sezone igra na visokom nivou. Odlično je vođena i za nas je ovaj meč dobar test i jedna od na psihološkom planu lakših utakmica u sezoni", rekao je Žakelj.

Milić Starovlah je poručio da će ekipa učiniti sve da iznenadi velikana.

"Poslije jednog perioda bez utakmica zbog koronavirusa, u kojem smo trenirali u skraćenom sastavu sa svega šest-sedam igrača, dolazi utakmica protiv ekipe Partizana. Svi znamo ko je Partizan, da je to jedna od najboljih ekipa u ligi. I biće fizički zahtjevno, ali moramo da pokažemo karakter. Kvalitet Partizana je neosporan, ali sa našom borbom, posvećenošću i fokusom vjerujem da možemo da igramo protiv njih", kazao je Starovlah.

Podgorički tim u debitantskom nastupu u regionalnom takmičenju nakon 13 odigranih mečeva ima skor od pet pobjeda i osam poraza.

Partizan je prvi međusobni duel dobio 79:57, a nalazi se u seriji od tri vezana trijumfa. U dosadašnjem dijelu sezone zablježio je 12 pobjeda.

Subotnji duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

Dueli Budućnost Volija i Crvene zvezde, odnosno Mornar Barskog zlata i Krke, su odgođeni zbog koronavirusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније