Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 04. 2022. 17:30 >> 17:43

PRVA LIGA

Lider sjutra gost Lovćena

Premijernu utakmicu 18.kola Prve A lige sjutra će na Cetinju odigrati Lovćen i vodeći tim na tabeli SC Derbi. Cetinjani su ostali bez plasmana u plej-of a "studenti" su ranije osigurali prvu poziciju pred start doigravanja za titulu prvaka.

Odlukom Takmičarske komisije KSCG tri posljednje utakmice završnog kola ligaškog nadmetanja biće odigrane u nedjelju a još nije utvrdjen termin za meč Sutjeske i Primorja.

Košarkaši Milenijuma načinili su krupan korak ka ostanku u prvoligaškom društvu pobjedom u minulom kolu protiv Teoda. U nedjelju će u dvorani na Bandžovom brdu biti gosti sedmoplasiranog Ibra.

Tivćani su sada posljednji na tabeli i u nedjeljnom susretu biće domaćini Jedinstvu, koje je trijumfom protiv Danilovgrada osiguralo plasman u plej-of, jer ima pobjedu više od Lovćena i bolji medjusobni skor od cetinjskog ligaša.

Ekipa Danilovgrada dočekaće u 18.kolu Podgoricu koja trenutno zauzima treće mjesto na tabeli. Igrači trenera Nebojše Bogavca favoriti su u tom okršaju.

RASPORED 18.KOLA PRVE A LIGE

Četvrtak,14.04.
18.00 Lovćen-SC Derbi

Nedjelja, 17.04.
17.00 Teodo-Jedinstvo
17.00 Ibar-Milenijum
17.00 Danilovgrad-Podgorica

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније