Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ R.B. ]

20. 05. 2022. 07:50   >>  07:48

ČESTITAO REALU

Jasikevičijus: Preuzimam odgovornost za poraz

Trener košarkaša Barselone Šarunas Jasikevičijus čestitao je Real Madridu na pobjedi u polufinalu Evrolige, uz ocjenu da je poslije poraza trener uvijek najodgovorniji.

"Čestitam košarkašima Reala na pobjedi. Sa naše strane nedostajala je pažnja na detalje, mnoge stvari smo planirali da uradimo, ali nijesmo. Bilo je teško razumjeti da trener na fajnal-foru na poluvremenu ima 11 poena prednosti i kaže igračima da ne igramo dobro, a to je upravo to što sam govorio", rekao je Jasikevičijus na konferenciji za novinare.

Real Madrid je večeras u drugom polufinalu Evrolige savladao Barselonu sa 86:83.

Na poluvremenu Barselona je vodila sa 45:34, da bi u nastavku Real preokrenuo.

"Kada izgubite ovako uvijek je trener najodgovorniji... Sve govori podatak da smo primili 52 poena u drugom dijelu", dodao je on.

Ranije danas Efes je u prvom polufinalu pobijedio Olimpijakos sa 77:74.

U subotu će za treće mjesto od 16.00 igrati Barselona i Olimpijakos, dok će se tri sata kasnije u finalu sastati Real Madrid i Efes.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније