Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ M.S. ]

22. 05. 2022. 07:21   >>  07:19

JOVAN KLJAJIĆ ZA PORTAL

"Sanjam da jednog dana zaigram u NBA"

Jedan od najperspektivnijih crnogorskih košarkaša Jovan Kljajić za Portal RTCG kaže da mu je najveća želja da jednog dana zaigra u NBA i dodaje da će nastaviti da se trudi, i da je siguran da će se to jednom i desiti. Prve košarkaške korake Jovan je napravio sa šest godina u ekipi KK Junior, klubu gdje upravo počinje njegova ljubav prema košarci. Prošle sezone potpisao je petogodišnji ugovor sa Gran Kanarijom, klubom gdje je sa 14 godina nastao njegov prvi ugovor. 

"Znao sam da će, kao i na svakom početku, biti teško. Kao neko sa nedovoljno iskustva, nisam znao za šta sam sve spreman. Ono što me zadržalo u klubu Gran Kanarija jeste dobra atmosfera koja vlada ovdje. Treneri vjeruju u nas, rade sa nama, ne postoji pritisak, uvijek su tu kada treba, skreću pažnju na nedostatke i rade na tome da ih ispravimo. Stičem iskustvo u ovom timu, shvatam da je košarka postala dio mene, i zahvalan sam im na tome“ ističe Kljajić.

Poslednje dvije godine razvijao se u klubovima Prinea u Litvaniji i Bilbao u Španiji, gdje je išao na pozajmice ali je i doživio dva veoma različita iskustva.

"Oba su, međutim, bila maksimalno pozitivna", kazao je Kljajić. 

Kao njegovu najveću želju, istakao je da jednog dana zaigra u NBA, a dodaje da će nastaviti da se trudi, te da je siguran da će taj momenat jednog dana doći.

Kljajić naglašava da se mnogo ne fokusira na svoju budućnost, već se trudi da iz dana u dan bude sve bolji, a ostalo će, kako kaže, samo doći.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније