Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ Beta ]

21. 05. 2022. 23:06 >> 23:03

"NEVJEROVATAN OSJEĆAJ"

Ataman: Ušli smo u istoriju turske i evropske košarke

Trener košarkaša Efesa Ergin Ataman rekao je večeras da su njegovi igrači ušli u istoriju turske i evropske košarke, nakon što su drugi put uzastopno osvojili titulu u Evroligi.

"Nevjerovatan osjećaj, ne želim da pričam previše o utakmici. Ponosan sam na igrače, ušli su u istoriju turske i evropske košarke. Zahvaljujem se Evroligi i Beogradu na sjajnoj organizaciji. Hvala i našim navijačima na podršci i hvala navijačima Olimpijakosa, iako nisu ništa osvojili", rekao je Ataman na konferenciji za medije.

Efes je večeras postao prvak Evrope, pošto je u Beogradskoj areni pobijedio Real Madrid sa 58:57.

Ataman je rekao da mu je žao igrača Reala, ali je istakao da njegov tim zna da igra u posljednjim trenucima.

"Oba tima su igrala sjajnu odbranu u posljednjoj četvrtini, riješili smo problem sa skokom u napadu i na kraju smo uspjeli da osvojio titulu", dodao je on.

Za najkorisnijeg igrača (MVP) završnog turnira proglašen je srpski igrač i član Efesa Vasilije Micić.

"Prije svega želim da čestitam saigračima, sjajno postignuće za nas. Ostao sam bez riječi. Ne mogu da vjerujem da smo uspjeli i presrećan sam. Nadam se da smo učinili naše navijače ponosnim", rekao je Micić.

Uslijedio je prekid konferencije, pošto su do Micića i trenera Efesa došli igrači turskog kluba u želji da proslave uspjeh.

Micić je potom na pitanje kako uspijeva da igra sjajno u završnici utakmica rekao da "pokušava da se snađe u trenutku, da čita igru i igra spontano".

Srpski igrač istakao je da mu je posebno drago što je do titule došao u Beogradu.

"Igrati u Beogradu i osvojiti sve ovo nemam šta da kažem. Mislio sam da je prethodni fajnal-for posljednji u Beogradu (2018.), ali hvala bogu pružila se još jedna prilika i ovog puta sam izašao uspješniji", rekao je Micić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније