Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

P.R.

26. 06. 2022. 18:45   >>  18:49

POTPISAO UGOVOR

Barović karijeru nastavlja u Rapidu iz Bukurešta

Dugogodišnji košarkaš Budućnost Volija i reprezentativac Crne Gore, Filip Barović karijeru će nastaviti ekipi Rapida iz Bukurešta.

Barović je počeo karijeru u Budućnosti, odakle je igrao za Mornar, pa dvije godine u Mađarskoj, jednu u njemačkom Bonu, prije nego što se opet vratio u svoj matični klub.

Naš reprezentativac je bio dio ekipe koja je osvojila ABA ligu 2018. godine, gdje je bio jedan od bitnih faktora u osvajanju titule.

Nakon toga imao je problema sa povredama, zbog kojih je pauzirao skoro dvije godine.

Vratio se kao pozajmljen igrač Studentskog centra, sa kojim je osvojio ABA 2 ligu i izborio učešće u ABA ligi.

Prošle sezone vratio se u Budućnost, gdje je ponovo igrao bitnu ulogu, budući da su "plavo-bijeli" imali problema sa povrijeđenim igračima na centarskoj poziciji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније