Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

30. 06. 2022. 11:39 >> 11:39

NAPUSTIO CRVENU ZVEZDU

Potvrđeno pisanje RTCG-a: Radonjić u Panatinaikosu

Crnogorski košarkaški stručnjak Dejan Radonjić novi je trener grčkog velikana Panatinaikosa.

Tako je potvrđena infromacija našeg portala o tome da Radonjić napušta Crvenu zvezdu i seli se u Atinu.

"Veoma sam srećan, uzbudjen i počastvovan što dolazim u Panatinaikosovu porodicu i što sam postao član jednog od najvećih klubova u Evropi. Zahvalan sam klubu na povjerenju i podršci, to mi mnogo znači. Mnogo posla je pred nama, ali sugran sam da ćemo ostvariti velike stvari koje se od Panatinaikosa očekuju", rekao je Radonjić za sajt kluba.

Radonjić je tako postao drugi crnogorski trener u istoriji šestostrukog prvaka Evrope, nakon što atinske "zelene" trenirao Duško Ivanović.

Sada već bivši trener Crvene zvezde je potpisao ugovor sa Panatinaikosom na dvije godine, a vijest je podijelio i njegov agent Miško Ražnatović.

 

Što se tiče igrača, dres Panatinaikosa su nosili i bivši reprezentativci Crne Gore, Vlado Šćepanović, Nikola Peković i Tajris Rajs.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније