Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

06. 07. 2022. 11:23   >>  11:29

DRUGI PIK NA DRAFTU

Holmgren već obara rekorde: 6 blokada na debiju Ljetnje lige

Ovogodišnji drugi pik na draftu Čet Holmgren nije puno čekao da se predstavi najboljoj košarkaškoj ligi.

Centar Oklahoma Tandera (OKC) je na prvom meču Ljetnje lige protiv Jute Džez ubacio 23 poena (4/6 za tri poena) uhvatio je 7 skokova, 4 asistencije i 6 blokada za 24 minuta na parketu.

OKC je slavio protiv Jute na kraju sa 98:77, a u njihovim redovima je blistao i prošlogodišnji ruki Doš Gidi sa 14 poena 11 asistencija.

Džejlen Vilijams, takođe ruki kojeg je OKC birao sao 12. pozicije ovogodišnjeg drafta je dao 17 poena i imao 5 skokova, a dobar je bio i Aleksej Pokuševski sa jednom svestranom partijom i 11 poena, 4 skoka, 3 ukradene lopte i 2 asistencije.

Holmgrenovih 6 blokada na prvom meču Ljetnje lige, su ujedno i rekord ovog predsezonskog takmičenja.

Sa mladim jezgrom, super talentovanih košarkaša, OKC će biti jedna od zabavnijih ekipa NBA lige za praćenje naredne sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније